Å ligge med noen er en av de vakreste tingene du kan gjøre, men å sove med noen krever en rekke ting.

  1. Nummer én er det viktigste, og det er selvfølgelig samtykke, å sove med noen som ikke vil eller ikke sier ja, er en forbrytelse. Med samtykke kan begge glede seg over løgnen.
  2. Det nest viktigste er at du er enig i hvordan sengen skal være. For eksempel liker noen å kjøre litt hardt (BDSM), mens andre er fornøyde med misjonæren. Å finne ut hva begge partnere liker og ikke liker, kan være minst like morsomt som det faktiske kjønnet.
  3. Bruk en eller annen form for beskyttelse, for eksempel kondom eller femdom. Bruk av prevensjon beskytter ikke bare mot uønskede graviditeter, det beskytter også mot forskjellige typer seksuelt overførbare sykdommer. Dette er grunnen til at alle med en penis skal ha minst to eller tre kondomer til alle tider på dagen. Ettersom kondomer er prevensjonsmidlet som gir best beskyttelse under samleie, bør flere bruke gummi når det begynner å varme seg opp. Hvis du er i et forhold og prøver å få barn, kan kondomet reddes for en annen gang. Bestill kondomer her https://www.kondomvarehuset.no/
  4. Forspill er nøkkelen til vellykket samleie. Enten det er kyss, klemmer eller kjærtegn forskjellige steder, er forspill en viktig del for at samleie skal være morsomt for begge parter. Uten forspill kan den ene partneren være klar før den andre til og med har blitt litt spent.

Comments are closed.