Når det er på tide å dekorere hjemmet, enten det er første gang eller igjen, må du tenke på hva du skal dekorere hjemmet med. Selvfølgelig trenger du noen grunnleggende møbler, som seng, sofa, spisebord, stoler og garderobe, men det er en annen til møbler du må ha.

Møblene er et praktisk skrivebord, hvor alt fra elektroniske gadgets som en datamaskin og telefon til andre mindre gadgets kan passe. Skrivebordet bør helst være laget av lett tre, dette fordi glass eller metall skrivebord enkelt samler støv og annen ubehag. Lys tre er også lettere å rengjøre, for eksempel, i motsetning til glass, holder det seg ikke så mye vann under tørking. Når det gjelder lengden på pulten, avhenger det av hvor stort området du må jobbe med.

Hvis overflaten er begrenset, kan du kjøpe et lite mindre skrivebord. Hvis overflaten ikke er begrenset, bør du kjøpe et skrivebord som er minst 5 meter langt og 2,5 meter bredt. Dette er den optimale størrelsen på skrivebordet. Høyden på bordet skal være så høy at du kan sitte på en stol uten å måtte lene seg eller strekke for å nå datamaskinen i en sittestilling. For de som liker å variere mellom sittende og stående, anbefales et hev og senk skrivebord.